Анонім

Відмінності між версіями «Соціальних комунікацій»

Матеріал з wiki.vnu.edu.ua
Рядок 298: Рядок 298:
Кафедра соціальних комунікацій активно провадить гуманітарно-виховну роботу.
Кафедра соціальних комунікацій активно провадить гуманітарно-виховну роботу.


Тренінги розвитку м'яких навичок для студентів журналістики: Тижня Soft Skills для журналістів (2019) та тренінгів спільно з Молодіжним Центром Волині (8 грудня 2020).
* Тренінги розвитку м'яких навичок для студентів журналістики: Тижня Soft Skills для журналістів (2019) та тренінгів спільно з Молодіжним Центром Волині (8 грудня 2020).
 
* Навчальний медіаквест (2019) у межах вивчення дисципліни "Теорія журналістики" (О.Косюк)
Навчальний медіаквест (2019) у межах вивчення дисципліни "Теорія журналістики" (О.Косюк)
* Міжуніверситетський семінар-тренінг на тему «Висвітлення торгівлі людьми в медіа» (9-22 травня 2021)
 
* Гендерний квест редакціями Волині (2018)  
Міжуніверситетський семінар-тренінг на тему «Висвітлення торгівлі людьми в медіа» (9-22 травня 2021)
* Екскурсії зі студентами:  виставка картин Тетяни Сахник в арт-просторі "Коридор", на якій шукали натхнення на виконання завдань із дисципліни "Підготовка та випуск мистецтвознавчих видань". Екскурсії у старе місто та замок Любарта, до луцького підземелля
 
* Екскурсії в медіа - "ICTV", ZIK, "Українське радіо" (2019)
Гендерний квест редакціями Волині (2018)  
* Круглий стіл «Аналіз і практика інформації: критерії, методи, помилки. Громадянська відповідальність працівників ЗМІ», у якому взяв участь Ніколо Граціані, професор, викладач Римського університету «Santa Croce», фахівець у ділянці аналізу та практики інформації, представник відомої Інформаційної італійської агенції АНСА (ANSA), президент асоціації журналістів, які супроводжують главу держави.
 
* Інтелектуальні турніри  
Екскурсії зі студентами:  виставка картин Тетяни Сахник в арт-просторі "Коридор", на якій шукали натхнення на виконання завдань із дисципліни "Підготовка та випуск мистецтвознавчих видань". Екскурсії у старе місто та замок Любарта, до луцького підземелля
* Онлайн-семінар «Незабутий Чорнобиль» до 35-річниці від дня Чорнобильської трагедії (26 квітня 2021).
 
* Віртуальний весняний віршопад: зустріч із письменниками та видавцями (26 лютого, 2021 р.).
Екскурсії в медіа - "ICTV", ZIK, "Українське радіо" (2019)
* З нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні провели тематичну онлайн-бесіду "Небесна Сотня в пам'яті об'єктива". Зі студентами журналістики переглянули й обговорили медійні матеріали, присвячені подіям на Майдані, суспільні відеопроєкти "Дітям про Небесну Сотню", "Майдан Гідності" та
 
* інші (19лютого 2021 р.).
Круглий стіл «Аналіз і практика інформації: критерії, методи, помилки. Громадянська відповідальність працівників ЗМІ», у якому взяв участь Ніколо Граціані, професор, викладач Римського університету «Santa Croce», фахівець у ділянці аналізу та практики інформації, представник відомої Інформаційної італійської агенції АНСА (ANSA), президент асоціації журналістів, які супроводжують главу держави.
* У рамках загальноуніверситетських просвітницьких заходів про попередження небезпеки екстремізму і терористичної загрози і підтримуючи всеукраїнську акцію «16 днів проти насилля» із  провели навчально-пізнавальну онлайн-бесіду «Як не допомогти терористу: основні правила для журналіста». Студенти розробили й представили видавничі проєкти листівок і буклетів – пам’яток для медійників (14 грудня 2020 р.).  
 
* У рамках всеукраїнській акції "16 днів проти насилля" зі студентами журналістики провели навчально-дискусійний семінар "Діти на телебаченні: дотримання прав і журналістської етики" (2 грудня 2020 р.)
Інтелектуальні турніри  
 
Онлайн-семінар «Незабутий Чорнобиль» до 35-річниці від дня Чорнобильської трагедії (26 квітня 2021).
 
Віртуальний весняний віршопад: зустріч із письменниками та видавцями (26 лютого, 2021 р.).
 
З нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні провели тематичну онлайн-бесіду "Небесна Сотня в пам'яті об'єктива". Зі студентами журналістики переглянули й обговорили медійні матеріали, присвячені подіям на Майдані, суспільні відеопроєкти "Дітям про Небесну Сотню", "Майдан Гідності" та
інші (19лютого 2021 р.).
 
У рамках загальноуніверситетських просвітницьких заходів про попередження небезпеки екстремізму і терористичної загрози і підтримуючи всеукраїнську акцію «16 днів проти насилля» із  провели навчально-пізнавальну онлайн-бесіду «Як не допомогти терористу: основні правила для журналіста». Студенти розробили й представили видавничі проєкти листівок і буклетів – пам’яток для медійників (14 грудня 2020 р.).
 
У рамках всеукраїнській акції "16 днів проти насилля" зі студентами журналістики провели навчально-дискусійний семінар "Діти на телебаченні: дотримання прав і журналістської етики" (2 грудня 2020 р.)


= <span style="color:#A81C07">Співпраця з установами, організаціями:</span> =  
= <span style="color:#A81C07">Співпраця з установами, організаціями:</span> =  
trusted
3104

редагування