Відмінності між версіями «Соціальної роботи та педагогіки вищої школи.»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
1
(1)
(1)
Рядок 27: Рядок 27:
3. Фахове випробування
3. Фахове випробування


На спеціальностях  «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» діє програма «Подвійний диплом», яка дає можливість студенту одночасно навчатись в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша (м. Ченстохова, Республіка Польща) та отримати два дипломи державного зразка України та Польщі.  
На спеціальностях  «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» діє програма «'''Подвійний диплом'''», яка дає можливість студенту одночасно навчатись в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша (м. Ченстохова, Республіка Польща) та отримати два '''дипломи''' державного зразка '''України та Польщі'''.  
Студенти мають можливість взяти участь в семестровій програмі академічного обміну з Приморською академією в м. Слупську та Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша (м. Ченстохова, Республіка Польща).
Студенти мають можливість взяти участь в семестровій програмі '''академічного обміну''' з Приморською академією в м. Слупську та Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша (м. Ченстохова, Республіка Польща).
На спеціальностях  «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» впроваджено дуальну форму здобуття освіти.
На спеціальностях  «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» впроваджено '''дуальну форму''' здобуття освіти.


     '''МАГІСТР'''
     '''МАГІСТР'''
trusted
1284

редагування

Навігаційне меню