Відмінності між версіями «Кафедра музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
Рядок 98: Рядок 98:


== Міжнародна діяльність ==
== Міжнародна діяльність ==
Доцент Герасимчук О. Б. брала участь у тренінг-курсі в рамках проєкту «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», який проходив 14–16 грудня 2016 р. в Академії електронного урядування в Талліні (Естонія). Доцент Рябчикова Ф. Д. у липні–жовтні 2017 р. як музейний експерт брала участь у міжнародному проєкті кластеру EUNIC-Україна «Формування концепції історичного музею». У ході проєкту було вивчено досвід роботи італійських музеїв та сформовано рекомендації щодо створення сучасних експозицій українських музейних осередків, а у лютому–липні 2018 р. в рамках стипендіальної програми Gaude Polonia працювала над проектом «Багатокультурність у музейній діяльності» у Люблінському музеї (м. Люблін, Республіка Польща). Доц. Ковальчук Є. І. брала участь в проєкті «Забезпечення свободи культурної спадщини для людини та держави – досвід Литви та України». Програма сприяння розвитку демократії Міністерства закордонних справ Литовської Республіки (7 – 9 травня 2019 р.), польсько-українському проєкті Регіонального музею у Стальовій Волі (Республіка Польща) та Волинського краєзнавчого музею (Україна) «Музеї прикордоння – простір для інтеркультурного діалогу» (5–7 липня, 7–8 жовтня 2022 р.), польсько-українському проєкті Музею Ю. І. Крашевського у Романові (Польща), Волинського краєзнавчого музею (Україна) та Ківерцівської міської ради (с. Омельно Україна) «Колорит прикордонного Полісся у житті та творчості Ю. І. Крашевського –відтворення сторінок спільної українсько-польської культурної спадщини» (квітень 2021 – квітень 2022 р.).
Доцент Герасимчук О. Б. брала участь у тренінг-курсі в рамках проєкту «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», який проходив 14–16 грудня 2016 р. в Академії електронного урядування в Талліні (Естонія).  
Доцент Рябчикова Ф. Д. у липні–жовтні 2017 р. як музейний експерт брала участь у міжнародному проєкті кластеру EUNIC-Україна «Формування концепції історичного музею». У ході проєкту було вивчено досвід роботи італійських музеїв та сформовано рекомендації щодо створення сучасних експозицій українських музейних осередків, а у лютому–липні 2018 р. в рамках стипендіальної програми Gaude Polonia працювала над проектом «Багатокультурність у музейній діяльності» у Люблінському музеї (м. Люблін, Республіка Польща).  
Доц. Ковальчук Є. І. брала участь в проєкті «Забезпечення свободи культурної спадщини для людини та держави – досвід Литви та України». Програма сприяння розвитку демократії Міністерства закордонних справ Литовської Республіки (7 – 9 травня 2019 р.), польсько-українському проєкті Регіонального музею у Стальовій Волі (Республіка Польща) та Волинського краєзнавчого музею (Україна) «Музеї прикордоння – простір для інтеркультурного діалогу» (5–7 липня, 7–8 жовтня 2022 р.), польсько-українському проєкті Музею Ю. І. Крашевського у Романові (Польща), Волинського краєзнавчого музею (Україна) та Ківерцівської міської ради (с. Омельно Україна) «Колорит прикордонного Полісся у житті та творчості Ю. І. Крашевського –відтворення сторінок спільної українсько-польської культурної спадщини» (квітень 2021 – квітень 2022 р.).


== Працевлаштування випускників ==
== Працевлаштування випускників ==
trusted
135

редагувань

Навігаційне меню