Відмінності між версіями «Кондратюк Наталія Володимирівна»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
Рядок 7: Рядок 7:


== '''БІОГРАФІЯ''' ==
== '''БІОГРАФІЯ''' ==
Народилась  15.07.1970 року в м. Луцьк, Волинської області.  Закінчила у 1988р. Луцьке медичне училище, за спеціалізацією - фельдшер-лаборант. Працювала по спеціальності у Волинському обласному протитуберкульозному диспансері. У 1999р. Закінчила Львівський державний університет ім. І. Франка, за спеціалізацією - мікробіологія, де мною була захищена дипломна робота на тему „Діагностика та визначення Mycobacterium tuberculosis при ураженні різних органів і тканин.” Дипломна робота була високо оцінена фахівцями і в подальшому запропоновано підтримувати співпрацю з науковцями по вивченню проблеми з туберкульозу. У  1999р. була прийнята на посаду лікаря-лаборанта бактеріологічного відділення клініко-діагностичної лабораторії Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання. У 2001р.була переведена на посаду лікаря-бактеріолога централізованого відділення клінічної мікробіології Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, по даний час працюю у цій установі. Загальний медичний стаж роботи – 30 років, на посаді лікаря-лаборанта - 19 років.  У 2008 році, під керівництвом професора Сибірної Р.І.  захистила кандидатську дисертацію на тему: „Порівняння ефективності застосування мікробіологічних методів діагностики туберкульозу різної локалізації” в Інституті Біології  клітини НАН України,  присвоєно науковий ступінь кандидата біологічних наук за спеціалізацією – мікробіологія. У Волинському національному університеті імені Лесі Українки працювала  на посадах старшого викладача та доцента (20010 -2020 роки). Нині виконує працює по сумісництву на посаді старшого викладача медико-біологічного факультету.  
Народилась  15.07.1970 року в м. Луцьк, Волинської області.  Закінчила у 1988р. Луцьке медичне училище, за спеціалізацією - фельдшер-лаборант. Працювала по спеціальності у Волинському обласному протитуберкульозному диспансері. У 1999р. Закінчила Львівський державний університет ім. І. Франка, за спеціалізацією - мікробіологія, де мною була захищена дипломна робота на тему „Діагностика та визначення Mycobacterium tuberculosis при ураженні різних органів і тканин.”  
Дипломна робота була високо оцінена фахівцями і в подальшому запропоновано підтримувати співпрацю з науковцями по вивченню проблеми з туберкульозу. У  1999р. була прийнята на посаду лікаря-лаборанта бактеріологічного відділення клініко-діагностичної лабораторії Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання. У 2001р.була переведена на посаду лікаря-бактеріолога централізованого відділення клінічної мікробіології Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, по даний час працюю у цій установі.  
Загальний медичний стаж роботи – 30 років, на посаді лікаря-лаборанта - 19 років.  У 2008 році, під керівництвом професора Сибірної Р.І.  захистила кандидатську дисертацію на тему: „Порівняння ефективності застосування мікробіологічних методів діагностики туберкульозу різної локалізації” в Інституті Біології  клітини НАН України,  присвоєно науковий ступінь кандидата біологічних наук за спеціалізацією – мікробіологія.  
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки працювала  на посадах старшого викладача та доцента (20010 -2020 роки). Нині виконує працює по сумісництву на посаді доцента медичного факультету.


== '''НАВЧАЛЬНІ КУРСИ''' ==
== '''НАВЧАЛЬНІ КУРСИ''' ==
trusted
485

редагувань

Навігаційне меню