Відмінності між версіями «TOGETHER UNITED: науковці проти війни»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
нема опису редагування
Рядок 7: Рядок 7:
= Мета проведення | Main goal=
= Мета проведення | Main goal=


Її метою є створення майданчика для обміну думок науковців щодо проблем війни та долучення наукової спільноти до благодійної акції на відновлення розвитку й миру в Україні. Одним з ключових завдань заходу є збір коштів на підтримку ЗСУ та осіб постраждалих від військової агресії російської федерації.
Метою є створення платформи для обміну думок та забезпечення єднання вчених різних галузей знань заради пошуку шляхів вирішення проблем війни, безпеки сталого розвитку та відновлення миру в Україні.  
Конференція покликана забезпечити єднання вчених за ради пошуку шляхів вирішення проблеми війни та відновлення миру в Україні.
До участі у конференції запрошуються науковці – представники різних академічних дисциплін та усі, кого турбують питання наслідків військових конфліктів і відновлення розвитку й миру у третьому тисячолітті.
Мультидисциплінарний характер конференції забезпечить інтеграцію науковців різних галузей знань до обговорення сучасних викликів військових дій в Україні та шляхів до порозуміння і миру в третьому тисячолітті.  




trusted
285

редагувань

Навігаційне меню