Відмінності між версіями «Надюк Зіновій Олександрович»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
 
Рядок 7: Рядок 7:
== Загальні відомості про викладача. ==
== Загальні відомості про викладача. ==


Середню освіту здобув у загальноосвітній середній школі №4 з поглибленим вивченням англійської мови м. Львова. У 1998 році закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. У 2006 році захистив кандидатську дисертацію на тему: “Державне управління якістю медичної допомоги в системі охорони здоров'я України” зі спеціальності 25.00.02 - “механізми державного управління” у Національній академії державного управління при Президентові України (м.Київ). У 2007 році присуджено вчене звання доцента. У 2009 році захистив докторську дисертацію на тему: “Механізми державного регулювання ринку медичних послуг” зі спеціальності 25.00.02 - “механізми державного управління” у Класичному приватному університеті (м.Запоріжжя) і у Донецькому державному університеті управління (м.Донецьк).
* Середню освіту здобув у загальноосвітній середній школі №4 з поглибленим вивченням англійської мови м. Львова.  
 
* У 1998 році закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.  
 
* У 2006 році захистив кандидатську дисертацію на тему: “Державне управління якістю медичної допомоги в системі охорони здоров'я України” зі спеціальності 25.00.02 - “механізми державного управління” у Національній академії державного управління при Президентові України (м.Київ).  
 
* У 2007 році присуджено вчене звання доцента.  
 
* У 2009 році захистив докторську дисертацію на тему: “Механізми державного регулювання ринку медичних послуг” зі спеціальності 25.00.02 - “механізми державного управління” у Класичному приватному університеті (м.Запоріжжя) і у Донецькому державному університеті управління (м.Донецьк).


== Практична діяльність: ==
== Практична діяльність: ==
trusted
807

редагувань

Навігаційне меню