Відмінності між версіями «Фотовиставка "Ботанічний сад в Познані (Польща)»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
нема опису редагування
(Створена сторінка: left|міні Фотовиставку «Ботанічний сад в Познані» представив ст...)
 
Рядок 1: Рядок 1:
[[Файл:Ботсади Польщі.jpg|left|міні]]
[[Файл:Ботсади Польщі.jpg|left|міні]]
Фотовиставку «Ботанічний сад в Познані» представив старший викладач кафедри ботаніки та методики викладання природничих наук Оксана Фіщук. Студентам сподобались ботанічні відділи саду, величезна кількість зібраних видів рослин природної і тропічної флори.
 
 
Фотовиставку «Ботанічний сад в Познані» представила старший викладач кафедри ботаніки та методики викладання природничих наук Оксана Фіщук.  
<br />
'''Корона Джуля – Ботанічний сад''' університету ім. Адама Міцкевича. <br />
Розташований у західній частині міста є домом для численних мистецьких і культурних подій і подій. Тут же проходять багато майстер-класів з живопису, скульптури та фотографії. Більшість виставок, представлених у саду, пов’язані з природою і керуються курсорською службою виставкового та освітнього центру саду. <br />
Місце володіє документованими колекціями рослин для наукових, навчальних і навчальних цілей. Академічна освіта зосереджена на захисті вимираючих і вмираючих видів. <br />
Ботанічний сад приготував для всіх багату освітню пропозицію: від вимогливих відвідувачів, таких як любителі природи та садівництва до регулярних, дітей та молоді. Любителі рослин можуть відвідати Садовий центр Ботанік, де вони знайдуть багато екзотичних рослин і квіткових композицій.
 
 
Студентам сподобались ботанічні відділи саду, величезна кількість зібраних видів рослин природної і тропічної флори.
trusted
831

редагування

Навігаційне меню