Відмінності між версіями «Навчальна комплексна (зоолого-ботанічна) практика»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
нема опису редагування
Рядок 18: Рядок 18:


== * [[Вивчення культурфітоценозів міста Луцька]] ==
== * [[Вивчення культурфітоценозів міста Луцька]] ==
'''Cтуденти Біо-22О та Біо-21''' біологічного факультету проходили навчальну комплексну (зоолого-ботанічну) практику. <br />
Керівники практики: доц. [[Кузьмішина Ірина Іванівна]], доц. [[Коцун Лариса Олександрівна]], старший викладач [[Фіщук Оксана Сергіївна]], доц [[Степанюк Ярослав Васильович]].
<br />
Останні дні навчальної комплексної зоолого-ботанічної практики на біологічному факультеті відзначились відвідуванням студентами парків і скверів міста Луцька та Музею історії сільського господарства Волині у смт. Рокині.
<br />
У музеї історії сільського господарства Волині була проведена екскурсія на території музею і описані види рослин які характерні для території Волинської області. Також на території музею представлені інтродуковані високо декоративні рослини. В експозиції під відкритим небом відвідувачі мають змогу познайомитися з пам'ятками древнього житлового, господарського, дерев'яного будівництва, а також поринути у цікаву подорож заповідними стежками мальовничого парку, помилуватись голубим плесом ставка, і навіть побачити рідкісних птахів, мешканців орнітологічного заказника.
[[Файл:Луцьк1.jpg|left|міні]]
[[Файл:Луцьк1.jpg|left|міні]]
[[Файл:Луцьк 12.jpg|міні]]
[[Файл:Луцьк 12.jpg|міні]]
trusted
7110

редагувань

Навігаційне меню