Відмінності між версіями «Іванашко Оксана Євгенівна»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
Рядок 42: Рядок 42:


=== Основні публікації ===
=== Основні публікації ===
всього за період з 2018 по 2022 рр – 67 публікацій, з них : 10 – у фахових виданнях, в тому числі з індексом Scopus, Web of Science та Copernicus International; 11 – методичні рекомендації до різних видів навчальної діяльності для студентів; 33 - у збірниках матеріалів конференцій та зб.наукових праць; 10 – в колективних монографіях та навчально-методичних посібниках; 3 – в міжнародних виданнях матеріалів конференцій та зб.наукових праць.
Іванашко О.Є. є авторкою 230 наукових публікацій, зокрема наукових статей, навчально-методичних посібників і розділів монографій.
всього за період з 2018 по 2023 рр – 67 публікацій, з них : 10 – у фахових виданнях, в тому числі з індексом Scopus, Web of Science та Copernicus International; 19 – методичні рекомендації до різних видів навчальної діяльності для студентів; 33 - у збірниках матеріалів конференцій та зб.наукових праць; 10 – в колективних монографіях та навчально-методичних посібниках; 3 – в міжнародних виданнях матеріалів конференцій та зб.наукових праць.


==== '''Методичні публікації''' ====
==== '''Методичні публікації''' ====
trusted
743

редагування

Навігаційне меню