Відмінності між версіями «Навчально-наукова лабораторія краєзнавчих, географічних, картографічних і гідроекологічних досліджень кафедри фізичної географії»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
м
Рядок 39: Рядок 39:
=='''Функції лабораторії'''==
=='''Функції лабораторії'''==
Навчально-наукова лабораторія виконує такі функції:
Навчально-наукова лабораторія виконує такі функції:
4.1. Сприяє проведенню практичних занять і лабораторних робіт передбачених навчальними програмами з відповідних освітніх компонентів для здобувачів освіти географічного факультету.
# Сприяє проведенню практичних занять і лабораторних робіт передбачених навчальними програмами з відповідних освітніх компонентів для здобувачів освіти географічного факультету.
4.2. Сприяє формуванню у здобувачів освіти магістерського рівня із спеціальностей 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія та 106 Географія ОПП Фізична географія, а також бакалаврського рівня із спеціальностей 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія та 106 Географія ОПП Географія навичок організаторської і суспільної роботи.
# Сприяє формуванню у здобувачів освіти магістерського рівня із спеціальностей 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія та 106 Географія ОПП Фізична географія, а також бакалаврського рівня із спеціальностей 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія та 106 Географія ОПП Географія навичок організаторської і суспільної роботи.
4.3. Забезпечує впровадження результатів наукових досліджень в освітній процес.
# Забезпечує впровадження результатів наукових досліджень в освітній процес.
4.4. Проведення навчальних, організаційно-виховних, методичних, наукових заходів відповідно до плану роботи кафедри фізичної географії та географічного факультету.
# Проведення навчальних, організаційно-виховних, методичних, наукових заходів відповідно до плану роботи кафедри фізичної географії та географічного факультету.
4.5. Створює контент для сторінки навчально-наукової лабораторії на сайті географічного  факультету.
# Створює контент для сторінки навчально-наукової лабораторії на сайті географічного  факультету.
4.6. Приймає участь у проведенні науково-дослідних робіт кафедрою фізичної географії (із залученням здобувачів освіти) в рамках виконання держбюджетних, госпрозрахункових та ґрантових програм.
# Приймає участь у проведенні науково-дослідних робіт кафедрою фізичної географії (із залученням здобувачів освіти) в рамках виконання держбюджетних, госпрозрахункових та ґрантових програм.
4.7. Сприяє оволодінню здобувачами освіти навичок науково-дослідницької роботи та застосовуванню набутих знань на практиці при вивченні нормативних та вибіркових освітніх компонентів за відповідними ОПП, під час підготовки курсових, кваліфікаційних випускних робіт (бакалавр, магістр), а також проведенні власних наукових досліджень.
# Сприяє оволодінню здобувачами освіти навичок науково-дослідницької роботи та застосовуванню набутих знань на практиці при вивченні нормативних та вибіркових освітніх компонентів за відповідними ОПП, під час підготовки курсових, кваліфікаційних випускних робіт (бакалавр, магістр), а також проведенні власних наукових досліджень.
4.8. Проводить наукові дослідження у галузях географії, гідрології, екології, відповідно до плану наукової роботи кафедри фізичної географії та географічного факультету.
# Проводить наукові дослідження у галузях географії, гідрології, екології, відповідно до плану наукової роботи кафедри фізичної географії та географічного факультету.
4.9. Сприяє розвитку вміння здобувачів вищої освіти представляти результати власних досліджень.
# Сприяє розвитку вміння здобувачів вищої освіти представляти результати власних досліджень.
4.10. Забезчує проведення географічних, гідроекологічних, картографічних і краєзнавчих досліджень науково-педагогічними працівниками кафедри фізичної географії на запит адміністрації Університету та замовлення інших ЗВО та організацій.
# Забезчує проведення географічних, гідроекологічних, картографічних і краєзнавчих досліджень науково-педагогічними працівниками кафедри фізичної географії на запит адміністрації Університету та замовлення інших ЗВО та організацій.
4.11. Організовує та проводить навчальні, організаційно-виховні, методичні, наукові заходи згідно з планом роботи кафедри фізичної географії та географічного факультету.
# Організовує та проводить навчальні, організаційно-виховні, методичні, наукові заходи згідно з планом роботи кафедри фізичної географії та географічного факультету.
4.12. Забезпечує підготовку відповідних матеріалів, що стосується напрямків діяльності лабораторії та участь її фахівців у проходженні акредитацій відповідних спеціальностей за окремими ОПП.
# Забезпечує підготовку відповідних матеріалів, що стосується напрямків діяльності лабораторії та участь її фахівців у проходженні акредитацій відповідних спеціальностей за окремими ОПП.


=='''Матеріально-технічне забезпечення лабораторії'''==
=='''Матеріально-технічне забезпечення лабораторії'''==
trusted
1928

редагувань

Навігаційне меню