Відмінності між версіями «Навчально-наукова лабораторія краєзнавчих, географічних, картографічних і гідроекологічних досліджень кафедри фізичної географії»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
м
м
Рядок 124: Рядок 124:


== Інша діяльність ==
== Інша діяльність ==
Працівники лабораторії сприяють розширенню контактів кафедри фізичної географії з установами та організаціями Волині, України та зарубіжжям, укладено відповідні угоди про співпрацю, проводяться дослідження над спільними програмами, проєктами тощо. Також здійснюється інша громадсько-корисна робота. Так, в рамках Днів науки в Університеті працівники лабораторії долучилися до збору коштів для ЗСУ під час благодійного фотоамрафону до Дня вишиванки, що відбувся на території Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.
Працівники лабораторії сприяють розширенню контактів кафедри фізичної географії з установами та організаціями Волині, України та зарубіжжям, укладено відповідні угоди про співпрацю, проводяться дослідження над спільними програмами, проєктами тощо. Також здійснюється інша громадсько-корисна робота. Так, в рамках Днів науки в Університеті працівники лабораторії долучилися до збору коштів для ЗСУ під час благодійного фотомарафону до Дня вишиванки, що відбувся на території Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.
 
== Фотогалерея ==
== Фотогалерея ==


trusted
1928

редагувань

Навігаційне меню