Відмінності між версіями «Кафедра загальної патології та хірургічних хвороб»

Перейти до навігації Перейти до пошуку
Рядок 54: Рядок 54:


==Життя кафедри==
==Життя кафедри==
27 червня 2024р. на підсумкових зборах трудового колективу медичного факультету відбулося вручення сертифікатів всім викладачам кафедри загальної патології та хірургічних хвороб про  підвищення кваліфікації на тему: "Сучасні освітні технології в університеті педагогічних та науково-педагогічних працівників спеціальностей галузі 22 Охорона здоров'я" за період з 01.04 по 07.06.2024, загальним обсягом 180 годин, які були організовані деканом медичного факультету Поручинським А.І. та проходили у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Слухачам курсів зараховано 6 кредитів ЄКТС.
27 червня 2024р. на підсумкових зборах трудового колективу медичного факультету відбулося вручення сертифікатів всім викладачам кафедри загальної патології та хірургічних хвороб про  підвищення кваліфікації на тему: "Сучасні освітні технології в університеті педагогічних та науково-педагогічних працівників спеціальностей галузі 22 Охорона здоров'я" за період з 01.04 по 07.06.2024р., загальним обсягом 180 годин, які були організовані деканом медичного факультету Поручинським А.І. та проходили у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Слухачам курсів зараховано 6 кредитів ЄКТС.
Сертифікати розміщені на WIKI-сторінках викладачів кафедри загальної патології та хірургічних хвороб медичного факультету ВНУ.
Сертифікати розміщені на WIKI-сторінках викладачів кафедри загальної патології та хірургічних хвороб медичного факультету ВНУ.


==Оголошення==
==Оголошення==
trusted
3298

редагувань

Навігаційне меню